SESLİ SOHBET

Türkiyenin Ve Avrupanın En PopüLer Görüntülü Mobil sohbet,Mobil chat,Sesli mobil sohbet,Görüntülü Sesli chat,Sesli Görüntülü Sohbet Sitesi,Kamerali mobil chat sitesi ücretsiz Üyeliksiz giriş yapa biLirsiniz..

Mobil Sesli chat,Sesli chat,Sesli mobil sohbet,Kamerali Sesli chat,Görünülü Kizlarla Sesli sohbet,Mobil Sesli chat,Sesli mobil sohbet, PLatformu. Ücretsiz Üyeliksiz Giriş Yapa biLirsiniz.

Webden.We Mobilden Hic Bir uygulama indirmeden Sitemize Üyelik Gerektirmeden Ücretsiz OLarak RUMUZ Yazip Sitemize giriş Yapa biLirsiiz.Türkiyenin Ve Avrupanın En iyi Görüntülü Mikrofonlu Sesli mobil sohbet sitesi

Alevi Sohbet - SOHBETPLAY,Mobilchat,Kamerali mobil sohbet,Görüntülü chat.


Alevi Sohbet

Alevi Sohbet,  Türkiye’de Sünnilikten sonra en fazla mensuba sahip olan İslami bir itikadi mezheptir. Bu mezhebin mensupları Aleviler olarak adlandırılır. Alevilikte, Muhammed’in son peygamber olduğu, Ali’nin ise Velî’liği (İmâmlığı) esastır. Sünnilikteki Allah-Muhammed-Dört Büyük Halife sıralamasından farklı olarak, Onikicilik i’tikadının da temelini teşkil eden Hâkk-Muhammed-Ali sıralamasını, Ehl-i Beyt ve On İki İmam sevgisini esas alan inançtır. Toplumda hep bi ayrım söz konusudur. Aslında hepimiz aynı anneden aynı babadan hayata geldik. Tabi her dilden her yöreden insanlarla aynı ortamda bulunup onların görüşlerine düşüncelerine saygı gösterdiğimiz takdirde bir bütünlük olacağız.

Alevi Sohbet                                                                        

Alevi Sohbet

Alevi Sohbetsizlere seviyeli bir ortam üzerine kurulmuş sohbet sitelerimizde kaliteli chat etmeniz amacıyla bir platform olarak düşünebilirsiniz. Yalnızlıktan sıkılan insanların yalnızlıklarını bir nebze de olsa giderebilmek için sitemizde sürekli muhabbet eşliğinde arkadaşlık ortamı kurabilirsiniz. Din, dil, mezhep ayrımı yapmaksızın yerli ve yabancı birçok insan bulunmaktadır. Sitemizde insanların düşüncelerine her zaman saygı gözetilerek sohbet ortamı kurulmaktadır. Her insan insan olduğundan ötürü sevilir ve hiçbir şekilde düşünce, kültür, mezhep ayrımı yapılmamaktadır. Sohbet odalarında alevi arkadaşlarınızla tanışıp onların yaşam hayatını, özelliklerini öğrenebilirsiniz. Sitemizde her ilden insanlarla kaynaşabileceksiniz. Alevi sohbet odalarında özel konuşma imkanınız bile vardır. Alevi sohbete androidchatmobilsohbet ve mobilchat olarakta bulunabilirsiniz. Yolda, caddede, iş yerlerinde sıkılıp kafanızı dağıtmak istediğiniz anda sohbet sitemize girebileceksiniz. Sözlü olarak anlatamadığınız bütün duygu ve düşüncelerinizi yazılı olarak chat sitemizde anlatabileceksiniz. Ayrıca dilediğiniz ve sevdiğiniz programcının yayınını dinleyebileceksiniz. Arkadaşlarınızla keyifli sohbet eşliğinde müziğinizi dinleyip, dilediğiniz kadar eğlenceli oyunlarla oynayabileceksiniz. Alevi sohbette bulunmak için tek yapmanız gereken www.sohbetplay.com adresine tıklayarak sitemize giriş yapmanız olacaktır. Dilediğiniz rumuzu seçip keyifli sohbetler edebileceksiniz. Sizde Alevi sohbet odalarında arkadaş ortamında bulunmak istiyorsanız sitemizi tercih edebilirsiniz. Sitemizde güvenilir ve seviyeli sohbetler etmeniz dileklerimizle…


Yazar: admin

Görüntüleme: 76 defa

Kategori: Sohbet

Yayınlanma Tarihi: 11 Nisan 2022

Cevap bırakın

Kategoriler